YOGA vinter 11-12-2018
Skal du med til YOGA?

Tirsdag den 8. januar starte et nyt  YOGA hold med Lene Rostgaard som instruktør
.
Holdet træner tirsdag kl. 18.00 til 19.15 i Idræsthuset på Carlshøjvej 2 i Lyngby.

Yoga i LKI er hatha yoga - en af mange forskellige grene af yoga. Du bliver med bevidsthed på åndedræt og bevægelse guidet gennem de mange forskellige stillinger, som yoga tilbyder. Du vil bl.a. møde åndedrætsøvelser, solhilsner, stående tillinger fx krigerstillinger, balancer og mange flere. Vi slutter altid af med savasana, som er afspænding. Oplevelsen af yoga er helt din egen og handler mest af alt om opmærksomhed, og ikke om hvor smidig du er.

Yoga er for alle.

Tilmeld og betal HER
 
ONLINE tilmelding åbner den 17 juni 2018, træningen starter september 2018.

​Velkommen til gymnastik i LKI Lyngby. 


Snart er det ferietid, men inden vi ser os om er det tid til igen at komme til gymnastik. Det er en god ide allerede nu at tilmelde sig hold, da der er begrænsede pladser på holdene.

Vi har i år en nyhed på programmet, nemlig et rytmehold, som træner i Idrætshuset. Holdet er for dem som gerne vi arbejde videre med den rytmiske del af gymnastikken. Holdet er for årgang 2006 og ældre. 

Vi arbejder også lige nu med at finde en træner til yoga både for børn og voksne, så hold øje med vores hjemmeside hen over sommeren. 

God sommer 

Trænere og bestyrelse i 
LKI Lyngby
 
Ved tilmelding i LKI Lyngby acceptere du samtidig, at der må tages billeder af dig/dit barn/børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne vises på hjemmesiden, trykte-, og sociale medier som Facebook, Youtube mv. Ønsker du ikke offentliggørelse af foto, bedes du sende oplysning med navn og hold til info@lkilyngby.dk. 

Ret til ændringer i programmet forbeholdes
LKI Lyngby, Carlshøjvej 2, 2800 Kgs. Lyngby, CVR: 74326714, info@lkilyngby.dk